Tanden bleken met deze vier natuurlijke middeltjes

bleken

Bij een prachtige lach horen mooie witte tanden, maar helaas heeft niet iedereen zo’n stralend gebit. Er zijn genoeg producten op de markt die je helpen aan wittere tanden, maar die zitten allemaal vol met chemicaliën. Dat kan ook anders, wij vertellen je hoe je op een natuurlijke manier je tanden kunt bleken.

Veel mensen hebben last van gele tanden, de oorzaak is meestal roken en of het drinken van koffie. Maar ook bepaalde voedingsmiddelen kunnen je tanden verkleuren. Hoewel er vaak wordt gedacht dat gele tanden ongezond zijn, is dat eigenlijk helemaal niet waar. De gele kleur betekent dat er meer glazuur op je tanden zit en die heeft een beschermende werking. Gele tanden zijn dus sterker dan witte tanden. Maar echt aantrekkelijk ziet er het natuurlijk niet uit, dus gaan we naar de tandarts voor facings (een porseleinen schildje dat over de tand wordt geplakt), kopen we een tandenbleekset of speciale bleektandpasta.

Waar facings een flink gat slaan in je portemonnee, zitten speciale producten om je tanden te bleken vaak vol met chemicaliën. Beter is om je gebit op een natuurlijke manier te bleken. Dat kan met de volgende middeltjes.